ENGAGEMANG OCH INNOVATION FÖR HÅLLBAR ELFÖRSÖRJNING

LBS är ett familjeföretag grundat 2001 med bas i Liden utanför sundsvall.

Vår affärsidé är att vara den ledande och mest innovativa helhetspartnern för allt som rör elkraft och förnybara energilösningar. Vi är specialiserade på att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för hållbar energiinfrastruktur, med fokus på installation, underhåll och drift. Vårt team av experter har lång erfarenhet av det elarbete som krävs för vindkraftsparker, ställverk och transformatorstationer, batterilagring, laddningsinfrastruktur och industriell elinstallation.

På LBS är vi stolta över att vara en heltäckande partner för alla dina energibehov. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika krav och budgetbegränsningar och utvecklar skräddarsydda lösningar som maximerar effektivitet och kostnadsbesparingar. Vi utökar kontinuerligt vår portfölj av förnybara energilösningar för att inkludera solenergi, vattenkraft och andra framväxande tekniker.

Vårt engagemang för hållbarhet och miljö driver allt vi gör. Vi tror att hållbar energi är nyckeln till att skapa en bättre värld, och vi är dedikerade till att spela vår roll för att uppnå en renare och grönare framtid. Vi följer aktivt forskning och utveckling för att ligga i framkant när det gäller teknik och innovationer inom förnybar energi och elkraft.

Med vår expertis inom elkraft och förnybar energi, samt vårt fokus på kvalitet, säkerhet och miljö, är vi den perfekta långsiktiga partnern för alla organisationer som vill göra en positiv inverkan. Vi prioriterar att bygga långsiktiga relationer med kunder genom att erbjuda överlägsen kundsupport och eftermarknadstjänster, såsom regelbundet underhåll och uppgraderingar.

Våra lösningar gynnar inte bara ditt företag utan har också en positiv inverkan på miljön och samhället som helhet. Genom att samarbeta med oss kan du bidra till att skapa en ljusare, renare och mer hållbar framtid för kommande generationer. Vi ser fram emot att vara er partner för att skapa en bättre värld genom hållbara energilösningar och marknadsledande innovationer.

KONTAKTA OSS

BEGÄR EN OFFERT

Kom i kontakt med LBS för att diskutera dina behov av våra tjänster. 

   KONTAKT

   0692 36 15 50

   E-POST

   info@lbsab.se

   KONTOR

   Lidenvägen 92, Liden

   KONTAKT

   0692 36 15 50

   E-POST

   info@lbsab.se

   KONTOR

   Lidenvägen 92, Liden